tisdag, oktober 20, 2009

Vattkoppor?!?

Helgen har varit någorlunda lugn och mysig. Lördagen bestod av en impuls resa ner till Ullared för inhandling av kläder till både Thea och Milton som växer så det knakar.

Det skulle vi inte ha gjort... Trots att det inte var i närheten av lön var det knökat med människor.
1½ timmes kö bara för att komma in. Och ca 40 min för att få betala.

För er som vet nåt om Ullared så betyder ju det att det var packat.
Kändes så här i efterhand ganska meningslöst då jag älskar att gå runt och titta på allt. Få ett hum om vad dom har för tillfället , om man skall beställa nåt från någon som åker ner efter en osv.
Men icke.

Är väldigt nöjd med kläderna till barnen och det var ju därför vi åkte.

På söndagen kom Shola hem från Göteborg tillsammans med min moster Maritha och vovve. Dom stannade tills i går kväll och det var riktigt mysigt. Härligt att få en stund extra att snacka och inte bara på stressiga födelsedagar.

Imorses märkte jag av små blåsor på Miltons ben och började undersöka med en gång.
Tippar på vattkoppor - men att vi missat dom ganska rejält för han har inte kliat eller klagat. Bara varit lite små hängig  - så där som man blir på hösten. Små skorpor bodde på blåsorna så det känns som en ganska bra gissning.

Ska ringa Bvc imorgon och avboka Theas tid, lilltösen börjar oxå kännas lite sjuk så jag ska se vad vi skall göra om hon oxå åker på kopporna.

Iveckan händer här inte så mycket annars. Sedvanliga tvätten, hade tänkt mig en tur till blomsterlandet men får nog snällt skjuta på det nu när småttingarna mår som dom mår.

Nu blir det kvälls mys i soffan med en kopp kaffe till!

♥ Linda

0 kommentarer: