torsdag, april 16, 2009

Först har vi haft besök av det lilla bacillusmonstret som spritt sina sjukdommar bland oss och vi har inte blivit ordentligt friska förräns nu.
När vi trodde att allt var lugnt verkar det som att bacillusmonstret bytt plats med elmonstret, som förstör allt elektroniskt i sin väg.

Gårdagen gick åt att ha hit en reparationskille från Bosch för att se vad som var fel med ugnen som helt plötsligt efter att ha luktat bränd plast och blivit glödhet bara dött....
Killen från Bosch gav oss både goda och dåliga nyheter, Ugnen var bra. Inget fel på den.
Dock har förra ägaren kopplat sladdarna fel i elutagen så vi har haft el som har legat och pyrt ett bra tag. Vilket i sin tur hade kunnat leda till ett nedbrunnet hus om det ville sig riktigt illa.

Istället har väggutaget och sladden från ugnen brunnit och var tvunget att ordas till.
Efter lite snack med vårat försäkringsbolag och styrelsen som ansåg 2 olika saker, ringde vi till A och F och fjäskade lite fint för F om han kunde hjälpa oss att ordna rätt det då han i grund och botten har en elektriker utbildning och behörighet- Viktigt.

Nu är dock allt iordning som det ska och vi behöver inte längre stänga av strömmen när vi inte använder spisen. Och som han från Bosch sa så var ugnen hel och fin.

1 kommentarer:

sand mellan tårna sa...

Tack för din rara kommentar hos mig.... blir så glad när jag läser sånt.

Namnet på din blogg är supercoolt.... långt, men coolt. fast vet du vad, en gång för lääääänge sedan bet de mig riktigt illa, jag hade hundratals bett över hela kroppen från ett riktigt skitigt ställe i Singapore.... fick medecin senare på Bali och efter att ha sovit några dagar (stark medecin) så var alla bett borta. hmmm..... läskiga de där bedbugsen.

Inte så mycket glitter & glamour i mina tidiga år som backpacker i halva asien.

Kram Linda